Το 1997, με την ίδρυση του σφαγείου, εγκαινιάζεται η λειτουργία του νέου αλλαντοποιείου σε σύγχρονες εγκαταστάσεις. Παράλληλα λειτουργεί και το εργαστήριο κοπής κρεάτων και παραγωγής κρεατοσκευασμάτων. Εδώ παράγονται τα γνωστά σε όλους παραδοσιακά λουκάνικα (πέταλα), ο παστουρμάς και ο καβουρμάς Ξάνθης. Πατροπαράδοτες συνταγές που υλοποιούνται σε συνθήκες άριστης υγιεινής και φυλάσσονται σε κατάλληλους ψυκτικούς θαλάμους. Μερικά ακόμα από τα προϊόντα μας είναι το κοκορέτσι, το σουτζουκάκι, η καπνιστή μπριζόλα, η μορταδέλα, κ.α.